STARTERS
Starters to share or not to share...
Artisjokhart
Met yoghurtdressing
Burrata mozarella
met tomaatjes en tuinkruiden olie
Hollandse nieuwe maatjes
met sjalot, granny smith en lavas
Vitello tonato
carpaccio van traaggegaard kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes
Rundscarpaccio
Carpaccio van gemarineerde Chianina entrecote I pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie
Secreto n7
By Delaet & Vanhaver
Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg
Artisanale kaaskroketten 2st
met limoen en Parmezaanse kaas
Grijze garnalen balletjes
5 grijze garnalenballetjes met groene kruiden dip
Inktvisreepjes
gefrituurde inktvisreepjes met verse tartaar
Buikspek 'Duroc d'Olives' van Lo
Traaggegaard door 'Delaet & Vanhaver', krokant gebakken en gelakt door de chef
Gambas met tomaten-lookboter
3 grote gamba's
Kikkerbillen
Met look-tuinkruidenboter
HOOFDGERECHTEN
Hoofdgerechten
Veggie
Wisselend aanbod
Vis van de dag
We werken volgens wisselend aanbod vis van de dag
Gebakken rivierpaling
Met tartaar, sla en frietjes
Mosselen natuur
met mossel sausje, frietjes en mayo
Mosselen witte wijn
met mossel sausje, frietjes en mayo
Pasta met zeevruchten
calamares, gamba en mosseltjes
Tartaar van Piemontees rund
By Delaet & Vanhaver
Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid
Tagliata
Rucola slaatje met plakjes licht gebakken Holstein entrecote (300g), olijfolie, balsamico, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes
Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 200g of 250g
By Delaet & Vanhaver
Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?
200g €26
Dry Aged Holstein Ribeye ca 350g
Deze oude melkkoe heeft al heel wat melk gegeven en krijgt daardoor een subliem mooi en romig vlees rijk van vet dat smelt in de mond, voor de liefhebbers van een smeuïg stukje vlees.
Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.2kg / 2 pers
By Delaet & Vanhaver
Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4,5 - Champignonsaus €4 - Pepersaus €4
DESSERTS
Dessert
Café Glacé
Huisbereide ijskoffie I koffielikeur I vanille ijs I slagroom
Cheesecake
alle smaken van cheesecake met rode vruchten in een glas
Crème brûlée
huisbereid met Madagascar vanille
Chocolade moelleux | vanille roomijs
Coupe Brésilienne
Met gezouten caramel. en notencrumble
Dame blanche
roomijs met Madagascar vanille | chocolade saus | slagroom
MENU'S
MENU
LUNCH
Elke woensdag, donderdag en vrijdag middag
TAPASPLANKJE
&
HOOFDGERECHT
&
KOFFIE
MENU ALFONS
Elke dag beschikbaar
KEUZE VOORGERECHTEN:
ARTISJOK met yoghurtdressing
BURRATA met tomaten en tuinkruiden olie
KAASKROKETJES
HOLLANDSE MAATJES, granny smith, lavas en sjalot
GRIJZE GARNALENCOCKTAIL (+€5)
VITELLO TONATO
KIKKERBILLETJES lookboter (+€2)
Grote GAMBAS, tomaten lookboter (+€3)
***
KEUZE HOOFDGERECHTEN:
VIS VAN DAG (Dagprijs)
RUNDSTARTAAR
STOOFVLEES van varkenswangetjes
TAGLIATA - Rucola salade met plakjes entrecote (300g), parmezaan, pijnboompitjes, tomaat, balsamico, olijfolie (+€6)
PASTA ZEEVRUCHTEN met gamba, mosseltjes en calamares
FILET MIGNON met Champignon, Peper of Béarnaise saus (+€4)
***
KEUZE DESSERTJES:
CRÈME BRULÉ - COUPE VANILLE - COUPE ADVOKAAT
TARTE TATIN van appel met vanille ijs (+€2) - CHEESECAKE in glas
VANILLE IJS MET AARDBEI, BALSAMICO EN AMARETTI-CRUMBLE
*Menu enkel verkrijgbaar voor het hele tafelgezelschap, maximum 3 # voor- en 3 # hoofdgerechten