STARTERS

Starters to share or not to share...

Secreto n7

By Delaet & Vanhaver

Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg

€ 23,00

Buikspek 'Duroc d'Olives' van Lo

Traaggegaard door 'Delaet & Vanhaver', krokant gebakken en gelakt door de chef

€ 18,00

Grijze garnalen balletjes

5 grijze garnalenballetjes met groene kruiden dip

€ 19,00

Goujonettes van Noordzeevis

met verse tartaar

€ 18,00

Artisjokhart

Met yoghurtdressing

€ 15,00

Asperges op Vlaamse wijze

met ei mimosa, botersaus

€ 22,00

Asperges gerookte zalm

met garnalen mousseline

€ 24,00

Artisanale kaaskroketten 2st

met limoen en Parmezaanse kaas

€ 18,00

Vitello tonato

carpaccio van traaggegaard kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes

€ 22,00

Rundscarpaccio

Carpaccio van gemarineerde Chianina entrecote I pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie

€ 22,00

Gambas met tomaten-lookboter

3 grote gamba's

€ 19,00

Kikkerbillen

Met look-tuinkruidenboter

€ 19,00

HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten

VEGGIE 

Wisselend aanbod

Asperges gebakken zalm

met garnalen mousseline en krieltjes

€ 34,00

Zalmfilet bearnaise

met sla en frietjes

€ 29,00

Gebakken rivierpaling

Met tartaar, sla en frietjes

€ 34,00

Tartaar van Piemontees rund

By Delaet & Vanhaver

Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid

€ 29,00

Tagliata

Rucola slaatje met plakjes licht gebakken Holstein entrecote, olijfolie, balsamico, pijnboompites en Parmezaanse kaas

€ 32,00

Vol au vent van 'Belle Flamande' hoevekip

veloutésaus, champignons, gehakt balletjes en mousseline saus

€ 29,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken 

Tierenteyn mosterdsaus, beukenzwammen en videe

€ 42,00

Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes


€ 27,00

Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 200g of 250g

By Delaet & Vanhaver

Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?

200g  €26

€ 31,00

Holstein Ribeye ca 350g

Deze oude melkkoe heeft al heel wat melk gegeven en krijgt daardoor een subliem mooi en romig vlees rijk van vet dat smelt in de mond, voor de liefhebbers van een smeuïg stukje vlees.

€ 43,00

Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.2kg / 2 pers

By Delaet & Vanhaver

€ 90,00

Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4,5 -  Champignonsaus €4   - Pepersaus €4


DESSERTS

Dessert

Café Glacé

Huisbereide ijskoffie I koffielikeur I vanille ijs I slagroom

€ 12,00

Cheesecake

alle smaken van cheesecake met rode vruchten in een glas

€ 11,00

Crème brûlée

huisbereid met Madagascar vanille

€ 10,00

Chocolade moelleux | vanille roomijs

€ 12,00

Coupe Brésilienne

Met gezouten caramel. en notencrumble

€ 13,00

Dame blanche

roomijs met Madagascar vanille | chocolade saus | slagroom

€ 11,00

MENU'S


MENU

LUNCH

Elke woensdag, donderdag en vrijdag middag

VOORGERECHT

&

VIS VAN DE DAG

OF

FILET MIGNON MET SLA EN FRIET

&

KOFFIE

 

€ 28,00

MENU ALFONS

Elke dag beschikbaar

VOORGERECHT:

ARTISJOK MET YOGHURTDRESSING

Of

ASPERGE VELOUTE met daslookolie

Of

ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE (+€4)

Of

GRIJZE GARNALENCOCKTAIL met kropsla, cocktailsaus, tomatenblokjes en ei (+€5)

Of

VITELLO TONATO (+€3)

Of

KIKKERBILLETJES lookboter (+€2)

Of

GROTE GAMBAS MET TOMATEN LOOKBOTER (+€3)

***

HOOFDGERECHT:

ZALMFILET met Bearnaise, sla en frietjes

Of

Gebakken PALING met tartaar, sla en frietjes (+€6)

Of

ASPERGES met gebakken ZALM en garnalen-mousseline en krieltjes (+€6)

Of

RUNDSTARTAAR, sla en frietjes

Of

STOOFVLEES van varkenswangen, sla en frietjes

Of

TAGLIATA - Rucola salade met plakjes Holstein entrecote, pijnboompitjes, balsamico, olijfolie en Parmezaanse kaas (+€5)

Of

FILET MIGNON

(Peper, champignon of Bearnaise €4)

***

DESSERT:

CRÈME BRULÉ

Of

COUPE VANILLE 

Of

COUPE ADVOKAAT 

Of

CHEESECAKE in glas met rode vruchten

Of

TARTE TATIN (+€2)

Of

VANILLE IJS, AARDBEIEN, BALSAMICO EN AMARETTI

*Menu enkel verkrijgbaar voor het hele tafelgezelschap, maximum 3 # voor- en 3 # hoofdgerechten

€ 39,00