STARTERS

Starters to share or not to share...

Artisjokharten

Met yoghurtdressing

€ 15,00

Secreto n7

By Delaet & Vanhaver

Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg

€ 23,00

Buikspek 'Duroc d'Olives' van Lo

Traaggegaard door 'Delaet & Vanhaver', krokant gebakken en gelakt door de chef

€ 18,00

Goujonettes van Noordzeevis

met verse tartaar

€ 18,00

Grijze garnalen balletjes

5 huisgemaakte grijze garnalenballetjes met groene kruiden dip

€ 21,00

Tartaar coquilles

Erwtencrème, thaise olie en opgelegde beukenzwam

€ 19,00

Rundscarpaccio

Carpaccio van gemarineerde Chianina entrecote I pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie

€ 24,00

Gambas met tomaten-lookboter

3 grote gamba's

€ 19,00

Gebakken coquilles

met witte pens, gecarameliseerd witloof en kalfs-citroen beurre blanc

€ 22,00

Kikkerbillen

Met look-tuinkruidenboter

€ 18,00

Kalfszwezeriken

met crème van witte pens, pastinaak, jus van morilles en gekonfijte look

€ 24,00

HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten

Jonge tarbot 'Meunière'

met tartaar, sla en frietjes / Dagprijs

Gebakken rivierpaling

Met tartaar, sla en frietjes

€ 34,00

Tartaar van Piemontees rund

By Delaet & Vanhaver

Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid

€ 26,00

Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes


€ 27,00

Vol au vent van 'Belle Flamande' hoevekip

veloutésaus, champignons, gehakt balletjes en mousseline saus

€ 29,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken 

Tierenteyn mosterdsaus, beukenzwammen en videe

€ 42,00

Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 200g of 250g

By Delaet & Vanhaver

Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?

200g  €26

€ 29,00

Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.2kg / 2 pers

By Delaet & Vanhaver

€ 90,00

Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4,5 -  Champignonsaus €4   - Pepersaus €4


DESSERTS

Dessert

Café Glacé

Huisbereide ijskoffie I koffielikeur I vanille ijs I slagroom

€ 12,00

Cheesecake

alle smaken van cheesecake met rode vruchten in een glas

€ 11,00

Crème brûlée

huisbereid met Madagascar vanille

€ 10,00

Chocolade moelleux | vanille roomijs

€ 12,00

Coupe Brésilienne

Met gezouten caramel. en notencrumble

€ 13,00

Dame blanche

roomijs met Madagascar vanille | chocolade saus | slagroom

€ 11,00

MENU'S


MENU

LUNCH

Elke woensdag, donderdag en vrijdag middag

TARTAAR VAN HERT

&

ZEEWOLFFILET MET BOTERSAUS, MESCLUN en KROKETJES

OF

FILET MIGNON MET KRUIDEN BOTER, SLA EN FRIET

&

KOFFIE

 

€ 28,00

MENU ALFONS

Elke dag beschikbaar

VOORGERECHT:

ARTISJOK MET YOGHURTDRESSING

Of

GRIJZE GARNALENCOCKTAIL met kropsla, cocktailsaus, tomatenblokjes en mimosa van ei (+€4)

Of

TARTAAR VAN COQUILLES met erwtenroom en thaise basilicum (+€3)

Of

KIKKERBILLETJES lookboter

Of

GROTE GAMBAS MET TOMATEN LOOKBOTER

Of

GEBAKKEN COQUILLES, witte pens, gecarameliseerd witloof en kalf-citroen beurre blanc (+€4)

Of

KALFSZWEZERIKEN, crème van witte pens, pastinaak, jus van morilles en gekonfijte look (+€6)

***

HOOFDGERECHT:

VIS VAN DE DAG 

Of

Gebakken PALING met tartaar, sla en frietjes (+€5)

Of

FILET MIGNON met sla en frietjes

(Peper, champignon of Bearnaise €4)

Of 

STEAK TARTAAR, sla en frietjes

Of

STOOFVLEES van varkenswangen, sla en frietjes

Of

PRESA VAN 'DUROC DE BATTALÉ', rode portsaus, groene asperges en aardappel-pastinaak soezen (+€4)

***

DESSERT:

CRÈME BRULÉ

Of

COUPE ADVOKAAT 

Of

CHEESECAKE in glas met rode vruchten

Of

TARTE TATIN

*Menu enkel verkrijgbaar voor het hele tafelgezelschap, maximum 3 # voor- en 3 # hoofdgerechten

€ 39,00