STARTERS

Starters to share or not to share...

Artisjokhart

Met yoghurtdressing

€ 15,00

Brioche toast met pastrami

mierikswortel, augurk

€ 18,00

Secreto n7

By Delaet & Vanhaver

Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg

€ 23,00

Rundscarpaccio

Carpaccio van gemarineerde Chianina entrecote I pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie

€ 22,00

Artisanale kaaskroketten 2st

met limoen en Parmezaanse kaas

€ 18,00

Gambas met tomaten-lookboter

3 grote gamba's

€ 20,00

Kikkerbillen

Met look-tuinkruidenboter

€ 19,00

Bouchot mosseltjes

met venkel en lavas

€ 17,00

Buikspek 'Duroc d'Olives' van Lo

Traaggegaard door 'Delaet & Vanhaver', krokant gebakken en gelakt door de chef

€ 18,00

Grijze garnalen balletjes

5 grijze garnalenballetjes met groene kruiden dip

€ 19,00

Goujonettes van Noordzeevis

met verse tartaar

€ 17,00

HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten

Veggie

Wisselend aanbod

Vis van de dag

We werken volgens wisselend aanbod vis van de dag

Pasta met zeevruchten (per 2p)

met 1/2 babykreeft, calamares en mosseltjes

€ 32,00

Gebakken rivierpaling

Met tartaar, sla en frietjes

€ 34,00

Tartaar van Piemontees rund

By Delaet & Vanhaver

Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid

€ 29,00

Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes


€ 27,00

Tagliata

Rucola slaatje met plakjes licht gebakken Holstein entrecote (300g), olijfolie, balsamico, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas

€ 33,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken 

Tierenteyn mosterdsaus, beukenzwammen en videe

€ 42,00

Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 200g of 250g

By Delaet & Vanhaver

Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?

200g  €26

€ 31,00

Dry Aged Holstein Ribeye ca 350g

Deze oude melkkoe heeft al heel wat melk gegeven en krijgt daardoor een subliem mooi en romig vlees rijk van vet dat smelt in de mond, voor de liefhebbers van een smeuïg stukje vlees.

€ 49,00

Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.2kg / 2 pers

By Delaet & Vanhaver

€ 90,00

Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4,5 -  Champignonsaus €4   - Pepersaus €4


DESSERTS

Dessert

Café Glacé

Huisbereide ijskoffie I koffielikeur I vanille ijs I slagroom

€ 12,00

Cheesecake

alle smaken van cheesecake met rode vruchten in een glas

€ 10,00

Crème brûlée

huisbereid met Madagascar vanille

€ 10,00

Chocolade moelleux | vanille roomijs

€ 12,00

Coupe Brésilienne

Met gezouten caramel. en notencrumble

€ 13,00

Dame blanche

roomijs met Madagascar vanille | chocolade saus | slagroom

€ 11,00

MENU'S


MENU

LUNCH

Elke woensdag, donderdag en vrijdag middag

VOORGERECHT

&

VIS VAN DE DAG

OF

FILET MIGNON MET SLA EN FRIET

&

KOFFIE

 

€ 28,00

MENU ALFONS

Elke dag beschikbaar

KEUZE VOORGERECHTEN:

ARTISJOK met yoghurtdressing

KAASKROKETJES

BURRATA met tomaten en tuinkruiden olie

GRIJZE GARNALENCOCKTAIL (+€5)

BOUCHOT MOSSELTJES, venkel en lavas

1/2 BABYKREEFT gegrild met zongedroogde tomaten-lookboter (per 2p)

KIKKERBILLETJES lookboter (+€2)

Grote GAMBAS met tomaten lookboter (+€3)

VITELLO TONATO

Brioche toast met PASTRAMI, augurk en mierikswortel (+€2)

***

KEUZE HOOFDGERECHTEN:

 

VIS VAN DAG (Dagprijs)

RUNDSTARTAAR

STOOFVLEES van varkenswangetjes

TAGLIATA - Rucola salade met plakjes entrecote (300g), parmezaan, pijnboompitjes, tomaat, balsamico, olijfolie (+€6)

PASTA ZEEVRUCHTEN met gamba, mosseltjes en calamares

----> kan ook met met 1/2 babykreeft +€6                               

FILET MIGNON met Champignon, Peper of Béarnaise saus (+€4)

***

KEUZE DESSERTJES:

CRÈME BRULÉ - COUPE VANILLE - COUPE ADVOKAAT

 TARTE TATIN van appel met vanille ijs (+€2) - CHEESECAKE in glas

 VANILLE IJS MET AARDBEI, BALSAMICO EN AMARETTI-CRUMBLE

*Menu enkel verkrijgbaar voor het hele tafelgezelschap, maximum 3 # voor- en 3 # hoofdgerechten

€ 39,00