STARTERS
Starters to share or not to share...
Artisjokharten
Met yoghurtdressing
Hollandse maatjes
met groene appel en lavas (2st)
Scampi's met look en tomaat
6 gebakken scampi's met look, olijfolie en tomaat
Kikkerbillen
Met look-tuinkruidenboter
Chipirones fritas met aïoli
Gefrituurde mini inktvisjes met spicy look mayonaise
Kaaskroketten 2st
Grijze garnaalkroketten 2st
Krokante peterselie | limoen
Rundscarpaccio
Carpaccio van gemarineerde Chianina entrecote I pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie
Secreto n7 Rubia Galega
By Delaet & Vanhaver
Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg
Bordje Iberico Cebo De Campo - Monte Navado
Deze unieke ham is sterk onderscheidend omwille van zijn 100% Iberico raszuiverheid. De zwarte varkens genieten van volledige vrije uitloop in de Spaanse Dehesa van Los Pedroches. Dehesa staat voor het mediterraanse bosecosysteem (het best bewaarde van Europa), een omgeving waar kruidachtige planten, grassen en (eiken)bomen groeien. De ham is vol van smaak mede door de afkomst, daarenboven is er ook de strenge selectie door Monte Navado die de ham minimum 27 maand laat rijpen in
Pate van de chef
By 'Delaet & Vanhaver''
Met uienconfijt en brioche brood
Buikspek 'Duroc d'Olives' van Lo
Traaggegaard door 'Delaet & Vanhaver', krokant gebakken en gelakt door de chef
Bonta ham kroketjes
5 apero kroketjes van Bonta ham By Delaet & Vanhaver, geserveerd met Tierenteyn Pickles
HOOFDGERECHTEN
Hoofdgerechten
Vegetarische américain prépare
Met sla en verse frietjes
Tomaat garnaal
Tomaat met grijze garnalen, kropsla, gekookt ei en frietjes (1st - €24) - (2st€35)
Gebakken rogvleugel met kappertjesboter
Dagprijs
Gebakken rivierpaling
Met tartaar, sla en frietjes
Pasta puttanesca
Pasta met saus van ansjovis, kappers en tomaat
Mosselen natuur
1,2kg Jumbo mosselen met mosselsaus
Mosselen Witte wijn
1,2kg Jumbo mosselen met mosselsaus
Tartaar van Piemontees rund
By Delaet & Vanhaver
Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid
Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes
Krokant gebakken kalfszwezeriken I Tierenteyn mosterdsaus
Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 200g of 250g
By Delaet & Vanhaver
Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?
200g €25
Dry Aged Carima Rare Ribeye ca 350g
By Delaet & Vanhaver
Het rundvlees heeft een zachte textuur die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert. Het vlees heeft een mooie vetdooradering.
Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.2kg / 2 pers
By Delaet & Vanhaver
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en aardappelbereiding naar keuze - tenzij anders vermeld
Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4 Champignonsaus €4 of Pepersaus €4
Gebakken kastanje champignons €6
DESSERTS
Dessert
Café Glacé
Huisbereide ijskoffie I koffielikeur I vanille ijs I slagroom
Crème brûlée
huisbereid met Madagascar vanille
Chocolade moelleux | vanille roomijs
Coupe Brésilienne
Met gezouten caramel. en notencrumble
Dame blanche
huisbereid roomijs met Madagascar vanille | chocolade saus | slagroom
MENU'S
MENU
LUNCH
Elke woensdag, donderdag en vrijdag middag
Mosseltjes natuur
Of
Kaaskroketje
***
Koolvishaas met witte wijnsaus, prei en puree met graanmosterd
Of
Pasta puttanesca
Of
Varkenshaasje Cross & Blackwell, bloemkool en kroketjes
Of
Filet Mignon met lookboter sla en frietjes
***
KOFFIE
MENU ALFONS
Elke dag beschikbaar
VOORGERECHT:
ARTISJOK MET YOGHURTDRESSING
Of
HOLLANDE MAATJES 2st
Of
GRIJZE GARNALENCOCKTAIL (+€3)
Of
MOSSELEN met gele kokoscurry
Of
PATE VAN DE CHEF
Of
KAASKROKETTEN 2st
Of
SCAMPI look, tomaat, room
Of
KIKKERBILLEN lookboter
***
HOOFDGERECHT: Pasta met zuiderse groenten, veggie gehakt en tomatensaus
Of
Gebakken ROGVLEUGEL met kappertjesboter, sla en frietjes
Of
Gebakken PALING met tartaar, sla en frietjes (+€6)
Of
MOSSELEN NATUUR, mosselsaus en frietjes (+€6)
Of
FILET MIGNON met sla en frietjes
(Peper, champignon of Bearnaise €4)
Of
STEAK TARTAAR, sla en frietjes
Of
STOOFVLEES van varkenswangen, sla en frietjes
***
DESSERT: CRÈME BRULÉ
Of
DAME BLANCHE
Of
CHEESECAKE in glas met rode vruchten
*Menu enkel verkrijgbaar voor het hele tafelgezelschap