STARTERS
Starters to share or not to share...
Artisjokhart
Met yoghurtdressing
Brioche toast met pastrami
mierikswortel, augurk
Secreto n7
By Delaet & Vanhaver
Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg
Rundscarpaccio
Carpaccio van gemarineerde Chianina entrecote I pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie
Artisanale kaaskroketten 2st
met limoen en Parmezaanse kaas
Gambas met tomaten-lookboter
3 grote gamba's
Kikkerbillen
Met look-tuinkruidenboter
Bouchot mosseltjes
met venkel en lavas
Buikspek 'Duroc d'Olives' van Lo
Traaggegaard door 'Delaet & Vanhaver', krokant gebakken en gelakt door de chef
Grijze garnalen balletjes
5 grijze garnalenballetjes met groene kruiden dip
Goujonettes van Noordzeevis
met verse tartaar
HOOFDGERECHTEN
Hoofdgerechten
Veggie
Wisselend aanbod
Vis van de dag
We werken volgens wisselend aanbod vis van de dag
Pasta met zeevruchten (per 2p)
met 1/2 babykreeft, calamares en mosseltjes
Gebakken rivierpaling
Met tartaar, sla en frietjes
Tartaar van Piemontees rund
By Delaet & Vanhaver
Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid
Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes
Tagliata
Rucola slaatje met plakjes licht gebakken Holstein entrecote (300g), olijfolie, balsamico, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
Krokant gebakken kalfszwezeriken
Tierenteyn mosterdsaus, beukenzwammen en videe
Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 200g of 250g
By Delaet & Vanhaver
Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?
200g €26
Dry Aged Holstein Ribeye ca 350g
Deze oude melkkoe heeft al heel wat melk gegeven en krijgt daardoor een subliem mooi en romig vlees rijk van vet dat smelt in de mond, voor de liefhebbers van een smeuïg stukje vlees.
Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.2kg / 2 pers
By Delaet & Vanhaver
Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4,5 - Champignonsaus €4 - Pepersaus €4
DESSERTS
Dessert
Café Glacé
Huisbereide ijskoffie I koffielikeur I vanille ijs I slagroom
Cheesecake
alle smaken van cheesecake met rode vruchten in een glas
Crème brûlée
huisbereid met Madagascar vanille
Chocolade moelleux | vanille roomijs
Coupe Brésilienne
Met gezouten caramel. en notencrumble
Dame blanche
roomijs met Madagascar vanille | chocolade saus | slagroom
MENU'S
MENU
LUNCH
Elke woensdag, donderdag en vrijdag middag
VOORGERECHT
&
VIS VAN DE DAG
OF
FILET MIGNON MET SLA EN FRIET
&
KOFFIE
MENU ALFONS
Elke dag beschikbaar
KEUZE VOORGERECHTEN:
ARTISJOK met yoghurtdressing
KAASKROKETJES
BURRATA met tomaten en tuinkruiden olie
GRIJZE GARNALENCOCKTAIL (+€5)
BOUCHOT MOSSELTJES, venkel en lavas
1/2 BABYKREEFT gegrild met zongedroogde tomaten-lookboter (per 2p)
KIKKERBILLETJES lookboter (+€2)
Grote GAMBAS met tomaten lookboter (+€3)
VITELLO TONATO
Brioche toast met PASTRAMI, augurk en mierikswortel (+€2)
***
KEUZE HOOFDGERECHTEN:
VIS VAN DAG (Dagprijs)
RUNDSTARTAAR
STOOFVLEES van varkenswangetjes
TAGLIATA - Rucola salade met plakjes entrecote (300g), parmezaan, pijnboompitjes, tomaat, balsamico, olijfolie (+€6)
PASTA ZEEVRUCHTEN met gamba, mosseltjes en calamares
----> kan ook met met 1/2 babykreeft +€6
FILET MIGNON met Champignon, Peper of Béarnaise saus (+€4)
***
KEUZE DESSERTJES:
CRÈME BRULÉ - COUPE VANILLE - COUPE ADVOKAAT
TARTE TATIN van appel met vanille ijs (+€2) - CHEESECAKE in glas
VANILLE IJS MET AARDBEI, BALSAMICO EN AMARETTI-CRUMBLE
*Menu enkel verkrijgbaar voor het hele tafelgezelschap, maximum 3 # voor- en 3 # hoofdgerechten