STARTERS
Starters to share or not to share...
Asperges op Vlaamse wijze & daslook
Carpaccio van artisjokharten
Met yoghurtdressing
Asperges gerookte zalm en mousseline
met grijze garnaaltjes
Scampi's met look en tomaat
6 gebakken scampi's met look, olijfolie en tomaat
Chipirones fritas met aïoli
Gefrituurde mini inktvisjes met spicy look mayonaise
Kikkerbillen
Met look-tuinkruidenboter
Kaaskroketten 2st
Grijze garnaalkroketten 2st
Krokante peterselie | limoen
Rundscarpaccio
Carpaccio van gemarineerde Chianina entrecote I pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie
Secreto n7 Rubia Galega
By Delaet & Vanhaver
Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg
Bordje Iberico Cebo De Campo - Monte Navado
Deze unieke ham is sterk onderscheidend omwille van zijn 100% Iberico raszuiverheid. De zwarte varkens genieten van volledige vrije uitloop in de Spaanse Dehesa van Los Pedroches. Dehesa staat voor het mediterraanse bosecosysteem (het best bewaarde van Europa), een omgeving waar kruidachtige planten, grassen en (eiken)bomen groeien. De ham is vol van smaak mede door de afkomst, daarenboven is er ook de strenge selectie door Monte Navado die de ham minimum 27 maand laat rijpen in
Pate van de chef
By 'Delaet & Vanhaver''
Met uienconfijt en brioche brood
Buikspek 'Duroc d'Olives' van Lo
Traaggegaard door 'Delaet & Vanhaver', krokant gebakken en gelakt door de chef
Bonta ham kroketjes
5 apero kroketjes van Bonta ham By Delaet & Vanhaver, geserveerd met zwarte truffel mayo dip
HOOFDGERECHTEN
Hoofdgerechten
Broodje pulled oesterzwam
Met BBQ saus en koolsla
Asperges op Vlaamse wijze
met daslook en krielaardappelen
Asperges gerookte zalm en mousseline
met grijze garnaaltjes en krielaardappeltjes
Gebakken rogvleugel met kappertjesboter
Dagprijs
Vol au vent van hoevekip
Luxe vol au vent
Vol au vent van hoevekip met gebakken kalfszwezeriken en mousseline saus
Krokant gebakken kalfszwezeriken I Tierenteyn mosterdsaus
Tartaar van Piemontees rund
By Delaet & Vanhaver
Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid
Kalfsgehaktballetjes in tomatensaus met kastanje champignons
Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes
Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 250g
By Delaet & Vanhaver
Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?
Dry Aged Carima Rare Ribeye ca 350g
By Delaet & Vanhaver
Het rundvlees heeft een zachte textuur die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert. Het vlees heeft een mooie vetdooradering.
Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.4kg / 2 pers
By Delaet & Vanhaver
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en aardappelbereiding naar keuze - tenzij anders vermeld
Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €5 Champignonsaus €4 of Pepersaus €4
Gebakken kastanje champignons €6
DESSERTS
Dessert
Café Glacé
Huisbereide ijskoffie I koffielikeur I vanille ijs I slagroom
Crème brûlée
huisbereid met Madagascar vanille
Chocolade moelleux | vanille roomijs
Coupe Brésilienne
Met gezouten caramel. en notencrumble
Dame blanche
huisbereid roomijs met Madagascar vanille | chocolade saus | slagroom