STARTERS
Starters to share or not to share...
Artisjokharten
Met yoghurtdressing
Hollandse maatjes
met groene appel en lavas (2st)
Scampi's met look en tomaat
6 gebakken scampi's met look, olijfolie en tomaat
Chipirones fritas met aïoli
Gefrituurde mini inktvisjes met spicy look mayonaise
Kikkerbillen
Met look-tuinkruidenboter
Kaaskroketten 2st
Grijze garnaalkroketten 2st
Krokante peterselie | limoen
Rundscarpaccio
Carpaccio van gemarineerde Chianina entrecote I pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie
Secreto n7 Rubia Galega
By Delaet & Vanhaver
Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg
Bordje Iberico Cebo De Campo - Monte Navado
Deze unieke ham is sterk onderscheidend omwille van zijn 100% Iberico raszuiverheid. De zwarte varkens genieten van volledige vrije uitloop in de Spaanse Dehesa van Los Pedroches. Dehesa staat voor het mediterraanse bosecosysteem (het best bewaarde van Europa), een omgeving waar kruidachtige planten, grassen en (eiken)bomen groeien. De ham is vol van smaak mede door de afkomst, daarenboven is er ook de strenge selectie door Monte Navado die de ham minimum 27 maand laat rijpen in
Pate van de chef
By 'Delaet & Vanhaver''
Met uienconfijt en brioche brood
Buikspek 'Duroc d'Olives' van Lo
Traaggegaard door 'Delaet & Vanhaver', krokant gebakken en gelakt door de chef
Bonta ham kroketjes
5 apero kroketjes van Bonta ham By Delaet & Vanhaver, geserveerd met Tierenteyn Pickles
HOOFDGERECHTEN
Hoofdgerechten
Vegetarische américain prépare
Met sla en verse frietjes
Zuiderse groenten met veggie gehakt in tomaten saus
krieltjes
Caesar Salade
Romeinse sla, caesar dressing, krokante kip, Parmezaanse kaas en croutons
Kabeljauwhaas
Met warme groenten en krielaardappelen
Mosselen natuur
1,2kg Jumbo mosselen met mosselsaus
Mosselen Witte wijn
1,2kg Jumbo mosselen met mosselsaus
Mosselen Roquefort
1,2kg Jumbo mosselen in romige roquefort saus
Tartaar van Piemontees rund
By Delaet & Vanhaver
Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid
Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes
Krokant gebakken kalfszwezeriken I Tierenteyn mosterdsaus
Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 200g of 250g
By Delaet & Vanhaver
Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?
200g €25
Dry Aged Carima Rare Ribeye ca 350g
By Delaet & Vanhaver
Het rundvlees heeft een zachte textuur die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert. Het vlees heeft een mooie vetdooradering.
Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.2kg / 2 pers
By Delaet & Vanhaver
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en aardappelbereiding naar keuze - tenzij anders vermeld
Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4 Champignonsaus €4 of Pepersaus €4
Gebakken kastanje champignons €6
DESSERTS
Dessert
Café Glacé
Huisbereide ijskoffie I koffielikeur I vanille ijs I slagroom
Crème brûlée
huisbereid met Madagascar vanille
Chocolade moelleux | vanille roomijs
Coupe Brésilienne
Met gezouten caramel. en notencrumble
Dame blanche
huisbereid roomijs met Madagascar vanille | chocolade saus | slagroom
MENU'S
MENU
LUNCH
Elke woensdag, donderdag en vrijdag middag
!!NIEUWE!!
LUNCH FORMULE
ZOMER 2024
TAPASPLANKJE TO SHARE
***
VIS VAN DE DAG
Of
FILET MIGNON
Of
VEGGIE GERECHT
***
KOFFIE
MENU ALFONS
Elke dag beschikbaar
VOORGERECHT: ARTISJOK MET YOGHURTDRESSING
Of
HOLLANDE MAATJES 2st
Of
PATE VAN DE CHEF
Of
KAASKROKETTEN 2st
***
HOOFDGERECHT: VEGGIE PRÉPARÉ met sla en frietjes
Of
SCHOLFILET met warme groenten en krieltjes
Of
FILET MIGNON met jus natuur, sla en frietjes
(Peper, champignon of Bearnaise €4)
Of
STEAK TARTAAR, sla en frietjes
***
DESSERT: CRÈME BRULÉ
Of
DAME BLANCHE
Of
KOFFIE
*Menu enkel verkrijgbaar voor het hele tafelgezelschap