STARTERS

Starters to share or not to share...

Asperges op Vlaamse wijze & daslook


€ 19,00

Carpaccio van artisjokharten

Met yoghurtdressing

€ 17,00

Asperges gerookte zalm en mousseline

met grijze garnaaltjes

€ 23,00

Scampi's met look en tomaat

6 gebakken scampi's met look, olijfolie en tomaat

€ 19,00

Chipirones fritas met aïoli

Gefrituurde mini inktvisjes met spicy look mayonaise

€ 18,00

Kikkerbillen

Met look-tuinkruidenboter

€ 19,00

Kaaskroketten 2st

€ 18,00

Grijze garnaalkroketten 2st

Krokante peterselie | limoen

€ 22,00

Rundscarpaccio

Carpaccio van gemarineerde Chianina entrecote I pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie

€ 24,00

Secreto n7 Rubia Galega

By Delaet & Vanhaver

Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg

€ 22,00

Bordje Iberico Cebo De Campo - Monte Navado

Deze unieke ham is sterk onderscheidend omwille van zijn 100% Iberico raszuiverheid. De zwarte varkens genieten van volledige vrije uitloop in de Spaanse Dehesa van Los Pedroches. Dehesa staat voor het mediterraanse bosecosysteem (het best bewaarde van Europa), een omgeving waar kruidachtige planten, grassen en (eiken)bomen groeien. De ham is vol van smaak mede door de afkomst, daarenboven is er ook de strenge selectie door Monte Navado die de ham minimum 27 maand laat rijpen in

€ 22,00

Pate van de chef

By 'Delaet & Vanhaver''

Met uienconfijt en brioche brood

€ 17,00

Buikspek 'Duroc d'Olives' van Lo

Traaggegaard door 'Delaet & Vanhaver', krokant gebakken en gelakt door de chef

€ 18,00

Bonta ham kroketjes

5 apero kroketjes van Bonta ham By Delaet & Vanhaver, geserveerd met zwarte truffel mayo dip

€ 16,00

HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten

Broodje pulled oesterzwam


Met BBQ saus en koolsla

€ 23,00

Asperges op Vlaamse wijze

met daslook en krielaardappelen

€ 29,00

Asperges gerookte zalm en mousseline

met grijze garnaaltjes en krielaardappeltjes

€ 33,00

Gebakken rogvleugel met kappertjesboter

Dagprijs

Vol au vent van hoevekip


€ 28,00

Luxe vol au vent

Vol au vent van hoevekip met gebakken kalfszwezeriken en mousseline saus

€ 40,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken I Tierenteyn mosterdsaus

€ 38,00

Tartaar van Piemontees rund

By Delaet & Vanhaver

Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid

€ 26,00

Kalfsgehaktballetjes in tomatensaus met kastanje champignons


€ 24,00

Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes


€ 26,00

Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 250g

By Delaet & Vanhaver

Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?

€ 28,00

Dry Aged Carima Rare Ribeye ca 350g

By Delaet & Vanhaver

Het rundvlees heeft een zachte textuur die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert. Het vlees heeft een mooie vetdooradering.

€ 49,00

Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.4kg / 2 pers

By Delaet & Vanhaver

€ 90,00

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en aardappelbereiding naar keuze - tenzij anders vermeld

Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €5 Champignonsaus €4 of Pepersaus €4

Gebakken kastanje champignons €6



DESSERTS

Dessert

Café Glacé

Huisbereide ijskoffie I koffielikeur I vanille ijs I slagroom

€ 12,00

Crème brûlée

huisbereid met Madagascar vanille

€ 10,00

Chocolade moelleux | vanille roomijs

€ 12,00

Coupe Brésilienne

Met gezouten caramel. en notencrumble

€ 13,00

Dame blanche

huisbereid roomijs met Madagascar vanille | chocolade saus | slagroom

€ 11,00

WEEKMENU


WEEK LUNCH