STARTERS
Starters to share or not to share...
Artisjokharten
Met yoghurtdressing
Scampi's met look en tomaat
6 gebakken scampi's met look, olijfolie en tomaat
Kikkerbillen
Met look-tuinkruidenboter
Chipirones fritas met aïoli
Gefrituurde mini inktvisjes met spicy look mayonaise
Kaaskroketten 2st
Grijze garnaalkroketten 2st
Krokante peterselie | limoen
Bordje Iberico Cebo De Campo - Monte Navado
Deze unieke ham is sterk onderscheidend omwille van zijn 100% Iberico raszuiverheid. De zwarte varkens genieten van volledige vrije uitloop in de Spaanse Dehesa van Los Pedroches. Dehesa staat voor het mediterraanse bosecosysteem (het best bewaarde van Europa), een omgeving waar kruidachtige planten, grassen en (eiken)bomen groeien. De ham is vol van smaak mede door de afkomst, daarenboven is er ook de strenge selectie door Monte Navado die de ham minimum 27 maand laat rijpen in
Secreto n7
By Delaet & Vanhaver
Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg
Rundscarpaccio
Carpaccio van gemarineerde Chianina entrecote I pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie
BRIOCHE TOAST MET WILDE BOSCHAMPIGNONS
knolselder crème en pancetta van everzwijn
WILDPATE van MAURUS By D'HAUWE
Uienconfijt en brioche toast
Pate van de chef
By 'Delaet & Vanhaver''
Met uienconfijt en brioche brood
Buikspek 'Duroc d'Olives' van Lo
Traaggegaard door 'Delaet & Vanhaver', krokant gebakken en gelakt door de chef
Bonta ham kroketjes
5 apero kroketjes van Bonta ham By Delaet & Vanhaver, geserveerd met Tierenteyn Pickles
HOOFDGERECHTEN
Hoofdgerechten
PASTA met Zuiderse groenten, VEGGIE gehakt en tomaten saus
Gebakken rogvleugel met kappertjesboter
Dagprijs
Gebakken rivierpaling
Met tartaar, sla en frietjes
Tartaar van Piemontees rund
By Delaet & Vanhaver
Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid
Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes
FAZANT FILET ‘FINE CHAMPAGNE’
krokant witloof en knolselder-aardappel puree
FILET van EVERZWIJN
wildjus, oesterzwam, bloemkoolcrème en zoete aardappelkroketjes
Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 200g of 250g
By Delaet & Vanhaver
Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?
200g €25
Dry Aged Carima Rare Ribeye ca 350g
By Delaet & Vanhaver
Het rundvlees heeft een zachte textuur die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert. Het vlees heeft een mooie vetdooradering.
Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4 Champignonsaus €4 of Pepersaus €4
Gebakken kastanje champignons €6
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en aardappelbereiding naar keuze - tenzij anders vermeld
Kabeljauwhaas met witte wijn saus, wintergroenten en brandade
Zeer smeuïg binnenste van de burrata mozarella met kleurrijke tomaten, geroosterde paprika, verveine
DESSERTS
Dessert
Café Glacé
Huisbereide ijskoffie I koffielikeur I vanille ijs I slagroom
Crème brûlée
huisbereid met Madagascar vanille
Chocolade moelleux | vanille roomijs
Coupe Brésilienne
Met gezouten caramel. en notencrumble
Dame blanche
huisbereid roomijs met Madagascar vanille | chocolade saus | slagroom
MENU'S
MENU
LUNCH
Elke woensdag, donderdag en vrijdag middag
DAGSOEP
OF
ZALMKROKETJE met DILLE
OF
STEAK TARTAAR OP ITALIAANSE WIJZE
&
KABELJAUW, MOUSSELINE en SPINAZIEPUREE
OF
STOOFPOTJE VAN HERT met APPELMOES en KROKETJES
OF
FILET MIGNON, PEPER SAUS
Sla en frietjes
&
KOFFIE
WILDMENU
WILDPATE van MAURUS By D'HAUWE
Uienconfijt en brioche toast
of
BRIOCHE TOAST MET BOSCHAMPIGNONS
knolselder crème en pancetta van everzwijn
***
FAZANT FILET ‘FINE CHAMPAGNE’
krokant witloof en knolselder-aardappel puree
of
FILET VAN EVERZWIJN
wildjus, oesterzwammen en zoete aardappel krokines
***
TARTE TATIN VAN APPEL
Of
CRÈME BRULÉ
Of
COUPE ADVOKAAT
Of
CHEESECAKE in glas met rode vruchten
MENU ALFONS
Elke dag beschikbaar
VOORGERECHT:
ARTISJOK MET YOGHURTDRESSING
Of
GRIJZE GARNALENCOCKTAIL (+€3)
Of
SCAMPI MET LOOK, ROOM EN TOMAAT (+2)
Of
PATE VAN DE CHEF
Of
KAASKROKETTEN 2st
***
HOOFDGERECHT: Pasta met zuiderse groenten, VEGGIE gehakt en tomatensaus
Of
VIS VAN DE DAG
Of
Gebakken PALING met tartaar, sla en frietjes (+€5)
Of
FILET MIGNON met sla en frietjes
(Peper, champignon of Bearnaise €4)
Of
STEAK TARTAAR, sla en frietjes
Of
STOOFVLEES van varkenswangen, sla en frietjes
***
DESSERT: CRÈME BRULÉ
Of
COUPE ADVOKAAT
Of
CHEESECAKE in glas met rode vruchten
Of
TARTE TATIN
*Menu enkel verkrijgbaar voor het hele tafelgezelschap