STARTERS
Starters to share or not to share...
Brioche toast met pastrami
mierikswortel, augurk
Artisjokhart
Met yoghurtdressing
Secreto n7
By Delaet & Vanhaver
Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg
Rundscarpaccio
Carpaccio van gemarineerde Chianina entrecote I pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie
Artisanale kaaskroketten 2st
met limoen en Parmezaanse kaas
Gambas met tomaten-lookboter
3 grote gamba's
Kikkerbillen
Met look-tuinkruidenboter
Bouchot mosseltjes
met venkel en lavas
Buikspek 'Duroc d'Olives' van Lo
Traaggegaard door 'Delaet & Vanhaver', krokant gebakken en gelakt door de chef
Grijze garnalen balletjes
5 grijze garnalenballetjes met groene kruiden dip
Vitello tonato
carpaccio van traaggegaard kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes
Goujonettes van Noordzeevis
met verse tartaar