STARTERS

Starters to share or not to share...

Asperges op Vlaamse wijze


€ 17,00

Mosseltjes met kokos curry


€ 16,00

Vitello tonato

Koude plakjes traagegaard kalfsvlees met fluwelige tonijn saus

€ 21,00

Secreto n7 & gin paté

By Delaet & Vanhaver

Met uienconfijt en brioche brood

€ 17,00

Secreto n7 Rubia Galega

By Delaet & Vanhaver

Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg

€ 22,00

Carpaccio van rund

By Delaet & Vanhaver

gemarineerde Chianina rundsentrecote | pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie

€ 22,00

Chipirones met aïoli

Gefrituurde mini inktvisjes met look mayonaise

€ 17,00

Grijze garnaalkroketten (2st)

Krokante peterselie | limoen

€ 19,00

Bonta ham kroketjes

By Delaet & Vanhaver

5 apero kroketjes geserveerd met een graanmosterd mayo dip

€ 16,00

Traaggegaard en krokant gebakken buikspek van Duroc d'Olives

€ 18,00

Enigma

Enigma, de nieuwste ster uit de ateliers van De Laet en Van Haver.

Het staartstuk van het rund, beter bekend als de Picanha, vormt de basis van deze heerlijke bereiding.

Het vlees laten ze eerst rusten in een uitgekiemde pekelmengeling. Hierdoor leggen ze de basis voor een heerlijk malse en sappige delicatesse.

Vervolgens wordt het vlees ingewreven met een lichtzoet, mild Spaanse paprikapoeder genaamd Pimentón. Deze rode pepertjes worden een tweetal weken gedroogd in de Spaanse zon.

Het gekruid staartstuk wordt dan licht gerookt op beukenhout voor een heerlijke gerookte toets.

Charcuterie van de bovenste plank.

€ 21,00