STARTERS
Starters to share or not to share...
Secreto n7
By Delaet & Vanhaver
Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg
Buikspek 'Duroc d'Olives' van Lo
Traaggegaard door 'Delaet & Vanhaver', krokant gebakken en gelakt door de chef
Grijze garnalen balletjes
5 grijze garnalenballetjes met groene kruiden dip
Goujonettes van Noordzeevis
met verse tartaar
Artisjokhart
Met yoghurtdressing
Asperges op Vlaamse wijze
met ei mimosa, botersaus
Asperges gerookte zalm
met garnalen mousseline
Artisanale kaaskroketten 2st
met limoen en Parmezaanse kaas
Vitello tonato
carpaccio van traaggegaard kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes
Rundscarpaccio
Carpaccio van gemarineerde Chianina entrecote I pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie
Gambas met tomaten-lookboter
3 grote gamba's
Kikkerbillen
Met look-tuinkruidenboter