STARTERS
Starters to share or not to share...
Asperges op Vlaamse wijze & daslook
Carpaccio van artisjokharten
Met yoghurtdressing
Asperges gerookte zalm en mousseline
met grijze garnaaltjes
Scampi's met look en tomaat
6 gebakken scampi's met look, olijfolie en tomaat
Chipirones fritas met aïoli
Gefrituurde mini inktvisjes met spicy look mayonaise
Kikkerbillen
Met look-tuinkruidenboter
Kaaskroketten 2st
Grijze garnaalkroketten 2st
Krokante peterselie | limoen
Rundscarpaccio
Carpaccio van gemarineerde Chianina entrecote I pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie
Secreto n7 Rubia Galega
By Delaet & Vanhaver
Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg
Bordje Iberico Cebo De Campo - Monte Navado
Deze unieke ham is sterk onderscheidend omwille van zijn 100% Iberico raszuiverheid. De zwarte varkens genieten van volledige vrije uitloop in de Spaanse Dehesa van Los Pedroches. Dehesa staat voor het mediterraanse bosecosysteem (het best bewaarde van Europa), een omgeving waar kruidachtige planten, grassen en (eiken)bomen groeien. De ham is vol van smaak mede door de afkomst, daarenboven is er ook de strenge selectie door Monte Navado die de ham minimum 27 maand laat rijpen in
Pate van de chef
By 'Delaet & Vanhaver''
Met uienconfijt en brioche brood
Buikspek 'Duroc d'Olives' van Lo
Traaggegaard door 'Delaet & Vanhaver', krokant gebakken en gelakt door de chef
Bonta ham kroketjes
5 apero kroketjes van Bonta ham By Delaet & Vanhaver, geserveerd met zwarte truffel mayo dip