STARTERS
Starters to share or not to share...
Asperges op Vlaamse wijze
Mosseltjes met kokos curry
Vitello tonato
Koude plakjes traagegaard kalfsvlees met fluwelige tonijn saus
Secreto n7 & gin paté
By Delaet & Vanhaver
Met uienconfijt en brioche brood
Secreto n7 Rubia Galega
By Delaet & Vanhaver
Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg
Carpaccio van rund
By Delaet & Vanhaver
gemarineerde Chianina rundsentrecote | pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie
Chipirones met aïoli
Gefrituurde mini inktvisjes met look mayonaise
Grijze garnaalkroketten (2st)
Krokante peterselie | limoen
Bonta ham kroketjes
By Delaet & Vanhaver
5 apero kroketjes geserveerd met een graanmosterd mayo dip
Traaggegaard en krokant gebakken buikspek van Duroc d'Olives
Enigma
Enigma, de nieuwste ster uit de ateliers van De Laet en Van Haver.
Het staartstuk van het rund, beter bekend als de Picanha, vormt de basis van deze heerlijke bereiding.
Het vlees laten ze eerst rusten in een uitgekiemde pekelmengeling. Hierdoor leggen ze de basis voor een heerlijk malse en sappige delicatesse.
Vervolgens wordt het vlees ingewreven met een lichtzoet, mild Spaanse paprikapoeder genaamd Pimentón. Deze rode pepertjes worden een tweetal weken gedroogd in de Spaanse zon.
Het gekruid staartstuk wordt dan licht gerookt op beukenhout voor een heerlijke gerookte toets.
Charcuterie van de bovenste plank.