STARTERS

Starters to share or not to share...

Secreto n7

By Delaet & Vanhaver

Top charcuterie van uitgelezen selectie Rubia Galega entrecote.
De entrecote word ingewreven met 7 geheime specerijen en vervolgens in de dry aging cel gelegd voor een periode van 5 weken. Hier verdampt het meeste vocht uit het vlees met een rijkere smaak als gevolg

€ 23,00

Buikspek 'Duroc d'Olives' van Lo

Traaggegaard door 'Delaet & Vanhaver', krokant gebakken en gelakt door de chef

€ 18,00

Grijze garnalen balletjes

5 grijze garnalenballetjes met groene kruiden dip

€ 19,00

Goujonettes van Noordzeevis

met verse tartaar

€ 18,00

Artisjokhart

Met yoghurtdressing

€ 15,00

Asperges op Vlaamse wijze

met ei mimosa, botersaus

€ 22,00

Asperges gerookte zalm

met garnalen mousseline

€ 24,00

Artisanale kaaskroketten 2st

met limoen en Parmezaanse kaas

€ 18,00

Vitello tonato

carpaccio van traaggegaard kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes

€ 22,00

Rundscarpaccio

Carpaccio van gemarineerde Chianina entrecote I pijnboompitten | rucola | parmezaan | olijfolie

€ 22,00

Gambas met tomaten-lookboter

3 grote gamba's

€ 19,00

Kikkerbillen

Met look-tuinkruidenboter

€ 19,00