HOOFDGERECHTEN
Hoofdgerechten
Vegetarische américain prépare
Met sla en verse frietjes
Zuiderse groenten met veggie gehakt in tomaten saus
krieltjes
Caesar Salade
Romeinse sla, caesar dressing, krokante kip, Parmezaanse kaas en croutons
Kabeljauwhaas
Met warme groenten en krielaardappelen
Mosselen natuur
1,2kg Jumbo mosselen met mosselsaus
Mosselen Witte wijn
1,2kg Jumbo mosselen met mosselsaus
Mosselen Roquefort
1,2kg Jumbo mosselen in romige roquefort saus
Tartaar van Piemontees rund
By Delaet & Vanhaver
Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid
Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes
Krokant gebakken kalfszwezeriken I Tierenteyn mosterdsaus
Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 200g of 250g
By Delaet & Vanhaver
Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?
200g €25
Dry Aged Carima Rare Ribeye ca 350g
By Delaet & Vanhaver
Het rundvlees heeft een zachte textuur die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert. Het vlees heeft een mooie vetdooradering.
Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.2kg / 2 pers
By Delaet & Vanhaver
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en aardappelbereiding naar keuze - tenzij anders vermeld
Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4 Champignonsaus €4 of Pepersaus €4
Gebakken kastanje champignons €6