HOOFDGERECHTEN
Hoofdgerechten
Veggie americain préparé schotel
Pasta Cepes
Linguine met vers gebakken eekhoorntjesbrood
Pasta met gambas
Linguine, gambas, tomaat & look
Jonge tarbot 'Meunière'
met verse tartaar saus
Dagprijs
Vol au vent van hoeve kip
Luxe vol au vent van hoeve kip afgewerkt met gebakken kalfszwezeriken en mousseline saus
Krokant gebakken kalfszwezeriken I Tierenteyn mosterdsaus
Tartaar van Piemontees rund
By Delaet & Vanhaver
Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid
Juicy burger
Sappige hamburger in sesambroodje, cheddar kaas, sla, tomaat, rode ui en homemade giant saus
Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 250g
By Delaet & Vanhaver
Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?
Dry Aged Carima Rare Ribeye ca 350g
By Delaet & Vanhaver
Het rundvlees heeft een zachte textuur die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert. Het vlees heeft een mooie vetdooradering.
Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.4kg / 2 pers
By Delaet & Vanhaver
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en aardappelbereiding naar keuze - tenzij anders vermeld
Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4,5 Champignonsaus €4 of Pepersaus €4
Gebakken kastanje champignons €6