HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten


Kabeljauwhaas I mousseline saus I grijze garnalen I spinaziestoem


€ 31,00

Pasta met kokkels

Zoals de pasta vongole maar dan met Nederlandse kokkels, even lekker en van in de buurt

€ 28,00

Tartaar van Piemontees rund

Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid

€ 26,00

Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes

met verse appelmoes of sla

€ 26,00

Vol au vent van Zwartpoot kip en mousseline


€ 28,00

Luxe vol au vent van Zwartpoot kip afgewerkt met gebakken kalfszwezeriken, mousseline en grijze garnalen


€ 37,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken I Tierenteyn mosterdsaus

€ 36,00

Veggie americain préparé schotel

€ 18,00

Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 250g

Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?

€ 28,00

Dry Aged Carima Superior Ribeye 350g

Het rundvlees heeft een zachte textuur die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert. Het vlees heeft een mooie vetdooradering.
€ 48,00

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en aardappelbereiding naar keuze - tenzij anders vermeld

Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4,5 Champignonsaus €4 of Pepersaus €4

Gebakken kastanje champignons €6

Extra portie verse frieten - €2,5

Extra verse mayonaise - €1,5