HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten

Vegetarische américain prépare


Met sla en verse frietjes

€ 22,00

Zuiderse groenten met veggie gehakt in tomaten saus 

krieltjes

€ 23,00

Caesar Salade

Romeinse sla, caesar dressing, krokante kip, Parmezaanse kaas en croutons

€ 26,00

Kabeljauwhaas

Met warme groenten en krielaardappelen

€ 31,00

Mosselen natuur

1,2kg Jumbo mosselen met mosselsaus

€ 29,00

Mosselen Witte wijn

1,2kg Jumbo mosselen met mosselsaus

€ 31,00

Mosselen Roquefort

1,2kg Jumbo mosselen in romige roquefort saus

€ 32,00

Tartaar van Piemontees rund

By Delaet & Vanhaver

Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid

€ 26,00

Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes


€ 26,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken I Tierenteyn mosterdsaus

€ 38,00

Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 200g of 250g

By Delaet & Vanhaver

Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?

200g  €25

€ 28,00

Dry Aged Carima Rare Ribeye ca 350g

By Delaet & Vanhaver

Het rundvlees heeft een zachte textuur die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert. Het vlees heeft een mooie vetdooradering.

€ 49,00

Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.2kg / 2 pers

By Delaet & Vanhaver

€ 90,00

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en aardappelbereiding naar keuze - tenzij anders vermeld

Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4 Champignonsaus €4 of Pepersaus €4

Gebakken kastanje champignons €6