HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten

Veggie

Wisselend aanbod

Vis van de dag

We werken volgens wisselend aanbod vis van de dag

Pasta met zeevruchten

calamares, gamba en mosseltjes

€ 29,00

Gebakken rivierpaling

Met tartaar, sla en frietjes

€ 34,00

Tartaar van Piemontees rund

By Delaet & Vanhaver

Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid

€ 29,00

Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes


€ 27,00

Tagliata

Rucola slaatje met plakjes licht gebakken Holstein entrecote (300g), olijfolie, balsamico, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas

€ 33,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken 

Tierenteyn mosterdsaus

€ 42,00

Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 200g of 250g

By Delaet & Vanhaver

Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?

200g  €26

€ 31,00

Dry Aged Holstein Ribeye ca 350g

Deze oude melkkoe heeft al heel wat melk gegeven en krijgt daardoor een subliem mooi en romig vlees rijk van vet dat smelt in de mond, voor de liefhebbers van een smeuïg stukje vlees.

€ 49,00

Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.2kg / 2 pers

By Delaet & Vanhaver

€ 90,00

Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4,5 -  Champignonsaus €4   - Pepersaus €4