HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten

PASTA met oesterzwam en romige saus


€ 23,00

Kabeljauwhaas

met bisque mousseline saus, gebrande prei, duxelle van champignons en puree

€ 32,00

Gebakken rivierpaling

Met tartaar, sla en frietjes

€ 33,00

Tartaar van Piemontees rund

By Delaet & Vanhaver

Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid

€ 26,00

Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes


€ 26,00

FILET van EVERZWIJN

wildjus, oesterzwam, bloemkoolcrème en amandelkroketjes

€ 28,00

Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 200g of 250g

By Delaet & Vanhaver

Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?

200g  €25

€ 28,00

Dry Aged Angus Ribeye ca 350g

By Delaet & Vanhaver

Het rundvlees heeft een zachte textuur die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert. Het vlees heeft een mooie vetdooradering.

€ 43,00

Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.2kg / 2 pers

By Delaet & Vanhaver

€ 90,00

Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4 Champignonsaus €4 of Pepersaus €4

Gebakken kastanje champignons €6

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en aardappelbereiding naar keuze - tenzij anders vermeld