HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten


Fish 'n chips

Kabeljauwhaasin krokant bierbeslag met verse tartaar en frieten

€ 26,00

Pasta Puttanesca

Linguine met tomaten , kappers , olijven, ansjovis en Parmezaan

€ 23,00

Tartaar van Piemontees rund

Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid

€ 26,00

Stoofvlees van varkenswangetjes

met verse appelmoes of sla

€ 25,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken I Tierenteyn mosterdsau

€ 34,00

Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 250g

Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?

€ 28,00

Dry Aged Holstein Ribeye 350g

ORIGINE: DUITSLAND

Gekend om zijn zwart-witte kleur­patroon en uitstekende melkpro­ductie. Het vlees heeft een grove, maar toch zeer malse structuur, is zwaar met vet dooraderd en heeft een smaak die richting melk en boter gaat.

€ 47,00

Dry Aged Sashi Ribeye 350g

ORIGINE: DENEMARKEN

Sashi Beef is een exclusief soort gerijpt (minstens 4 weken) rundsvlees, afkomstig uit het hoge Noorden. Slechts een beperkte hoeveelheid vee heeft het genetische potentieel voor deze zeer hoge graad van vetmarbrering en dit maakt SASHI tot een echt nicheproduct. Een steak voor vleesliefhebber, die meer eist dan malsheid, maar volop kiest voor smaak en sappigheid.

Het betreft geen ras maar een vleeskwaliteit, het is pas na het slachten dat er beslist wordt of het vlees de Sashi-kwaliteit bezit.

De dieren zijn meestal Holstein of Ayrshire of kruisingen van beide rassen.

€ 47,00

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje , potje mayo en aardappelbereiding naar keuze - tenzij anders vermeld

Keuze saus: Handgeklopte béarnaise €4, champignon €3 of pepersaus €3

Gebakken kastanje champignons €6

Extra portie verse frieten - €2,5

Extra verse mayonaise - €1,5