HOOFDGERECHTEN
Hoofdgerechten
Kabeljauwhaas I mousseline saus I grijze garnalen I spinaziestoem
Pasta met kokkels
Zoals de pasta vongole maar dan met Nederlandse kokkels, even lekker en van in de buurt
Tartaar van Piemontees rund
Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid
Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes
met verse appelmoes of sla
Vol au vent van Zwartpoot kip en mousseline
Luxe vol au vent van Zwartpoot kip afgewerkt met gebakken kalfszwezeriken, mousseline en grijze garnalen
Krokant gebakken kalfszwezeriken I Tierenteyn mosterdsaus
Veggie americain préparé schotel
Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 250g
Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?
Dry Aged Carima Superior Ribeye 350g
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en aardappelbereiding naar keuze - tenzij anders vermeld
Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4,5 Champignonsaus €4 of Pepersaus €4
Gebakken kastanje champignons €6
Extra portie verse frieten - €2,5
Extra verse mayonaise - €1,5