HOOFDGERECHTEN
Hoofdgerechten
VEGGIE
Wisselend aanbod
Asperges gebakken zalm
met garnalen mousseline en krieltjes
Zalmfilet bearnaise
met sla en frietjes
Gebakken rivierpaling
Met tartaar, sla en frietjes
Tagliata
Rucola slaatje met plakjes licht gebakken Holstein entrecote, olijfolie, balsamico, pijnboompites en Parmezaanse kaas
Tartaar van Piemontees rund
By Delaet & Vanhaver
Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid
Vol au vent van 'Belle Flamande' hoevekip
veloutésaus, champignons, gehakt balletjes en mousseline saus
Krokant gebakken kalfszwezeriken
Tierenteyn mosterdsaus, beukenzwammen en videe
Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes
Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 200g of 250g
By Delaet & Vanhaver
Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?
200g €26
Holstein Ribeye ca 350g
Deze oude melkkoe heeft al heel wat melk gegeven en krijgt daardoor een subliem mooi en romig vlees rijk van vet dat smelt in de mond, voor de liefhebbers van een smeuïg stukje vlees.
Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.2kg / 2 pers
By Delaet & Vanhaver
Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4,5 - Champignonsaus €4 - Pepersaus €4