HOOFDGERECHTEN
Hoofdgerechten
'Bloemkool' Caesar salade
Caesar salade met geroosterde bloemkool, ansjovis-parmezaan dressing en croutons
Pasta burrata en tomaat
Kabeljauwwangen
met lichte mosterdsaus, puree en witloof
Tartaar van Piemontees rund
By Delaet & Vanhaver
Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid
Tagliata
Rucola slaatje met plakjes licht gebakken Holstein entrecote (300g), olijfolie, balsamico, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 200g of 250g
By Delaet & Vanhaver
Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?
200g €26
Dry Aged Holstein Ribeye ca 350g
Deze oude melkkoe heeft al heel wat melk gegeven en krijgt daardoor een subliem mooi en romig vlees rijk van vet dat smelt in de mond, voor de liefhebbers van een smeuïg stukje vlees.
Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.2kg / 2 pers
By Delaet & Vanhaver
Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4,5 - Champignonsaus €4 - Pepersaus €4