HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten

VEGGIE 

Wisselend aanbod

Asperges gebakken zalm

met garnalen mousseline en krieltjes

€ 34,00

Zalmfilet bearnaise

met sla en frietjes

€ 29,00

Gebakken rivierpaling

Met tartaar, sla en frietjes

€ 34,00

Tagliata

Rucola slaatje met plakjes licht gebakken Holstein entrecote, olijfolie, balsamico, pijnboompites en Parmezaanse kaas

€ 32,00

Tartaar van Piemontees rund

By Delaet & Vanhaver

Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid

€ 29,00

Vol au vent van 'Belle Flamande' hoevekip

veloutésaus, champignons, gehakt balletjes en mousseline saus

€ 29,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken 

Tierenteyn mosterdsaus, beukenzwammen en videe

€ 42,00

Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes


€ 27,00

Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 200g of 250g

By Delaet & Vanhaver

Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?

200g  €26

€ 31,00

Holstein Ribeye ca 350g

Deze oude melkkoe heeft al heel wat melk gegeven en krijgt daardoor een subliem mooi en romig vlees rijk van vet dat smelt in de mond, voor de liefhebbers van een smeuïg stukje vlees.

€ 43,00

Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.2kg / 2 pers

By Delaet & Vanhaver

€ 90,00

Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4,5 -  Champignonsaus €4   - Pepersaus €4