HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten


Broodje pulled oesterzwam


Met BBQ saus, koolsla en frietjes

€ 23,00

Skreihaas, miso beurre blanc

spinaziepuree
€ 33,00

Parelhoenfilet

Met dragonsaus en groene boontjes

€ 25,00

Vol au vent van hoevekip


€ 28,00

Luxe vol au vent

Vol au vent van hoevekip met gebakken kalfszwezeriken, mousseline saus en grijze garnalen

€ 40,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken I Tierenteyn mosterdsaus

€ 38,00

Tartaar van Piemontees rund

By Delaet & Vanhaver

Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid

€ 26,00

Kalfsgehaktballetjes in tomatensaus met kastanje champignons


€ 24,00

Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes


€ 26,00

Gelakte Spare ribs

met koolsla

€ 27,00

Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 250g

By Delaet & Vanhaver

Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?

€ 28,00

Dry Aged Carima Rare Ribeye ca 350g

By Delaet & Vanhaver

Het rundvlees heeft een zachte textuur die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert. Het vlees heeft een mooie vetdooradering.

€ 49,00

Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.4kg / 2 pers

By Delaet & Vanhaver

€ 90,00

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en aardappelbereiding naar keuze - tenzij anders vermeld

Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €4,5 Champignonsaus €4 of Pepersaus €4

Gebakken kastanje champignons €6