HOOFDGERECHTEN
Hoofdgerechten
Broodje pulled oesterzwam
Met BBQ saus en koolsla
Asperges op Vlaamse wijze
met daslook en krielaardappelen
Asperges gerookte zalm en mousseline
met grijze garnaaltjes en krielaardappeltjes
Gebakken rogvleugel met kappertjesboter
Dagprijs
Vol au vent van hoevekip
Luxe vol au vent
Vol au vent van hoevekip met gebakken kalfszwezeriken en mousseline saus
Krokant gebakken kalfszwezeriken I Tierenteyn mosterdsaus
Tartaar van Piemontees rund
By Delaet & Vanhaver
Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid
Kalfsgehaktballetjes in tomatensaus met kastanje champignons
Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes
Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 250g
By Delaet & Vanhaver
Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?
Dry Aged Carima Rare Ribeye ca 350g
By Delaet & Vanhaver
Het rundvlees heeft een zachte textuur die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert. Het vlees heeft een mooie vetdooradering.
Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.4kg / 2 pers
By Delaet & Vanhaver
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en aardappelbereiding naar keuze - tenzij anders vermeld
Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €5 Champignonsaus €4 of Pepersaus €4
Gebakken kastanje champignons €6