HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten

Vegetarische américain prépare


Met sla en verse frietjes

€ 22,00

Asperges op Vlaamse wijze

met daslook en krielaardappelen

€ 29,00

Asperges gerookte zalm en mousseline

met grijze garnaaltjes en krielaardappeltjes

€ 33,00

Gebakken rogvleugel met kappertjesboter

Dagprijs

Vol au vent van hoevekip


€ 28,00

Luxe vol au vent

Vol au vent van hoevekip met gebakken kalfszwezeriken en mousseline saus

€ 40,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken I Tierenteyn mosterdsaus

€ 38,00

Tartaar van Piemontees rund

By Delaet & Vanhaver

Handgesneden rund tartaar, zeer licht bereid

€ 26,00

Stoofvlees van Duroc varkenswangetjes


€ 26,00

Filet Mignon van Belgisch wit-blauw 250g

By Delaet & Vanhaver

Ons Belgisch wit-blauw rund is afkomstig van Prosper-polder (Saeftinge). Gevoed met grassen en luzerne, deze koeien kenmerken zich door hun gespierde lichaamsbouw en zijn befaamd voor hun sappig en mals vlees.
Wist je trouwens dat vlees van Belgische Wit-Blauw runderen tot het magerste rundvlees ter wereld behoort?

€ 28,00

Dry Aged Carima Rare Ribeye ca 350g

By Delaet & Vanhaver

Het rundvlees heeft een zachte textuur die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert. Het vlees heeft een mooie vetdooradering.

€ 49,00

Cote a l'os Belgisch wit-blauw 1.4kg / 2 pers

By Delaet & Vanhaver

€ 90,00

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en aardappelbereiding naar keuze - tenzij anders vermeld

Keuze saus: Handgeklopte Béarnaise €5 Champignonsaus €4 of Pepersaus €4

Gebakken kastanje champignons €6